eXTReMe Tracker
Novogodišnja nagradna igra 2014/15

Novogodišnja nagradna igra 2014/15

By on 09/12/2014

Poštovani prijatelji Ribolovačkog Portala Srbije i ljubitelji ribolova,

evo smo na kraju još jedne kalendarske godine. Decembar je mesec – period kada sve nas “drma” novogodišnja groznica i pretpraznično raspoloženje. Decembar je mesec – mesec darivanja.

Iako su ovu godinu, obeležile mnoge stvari koje nemaju mnogo veze sa ribolovom – ali su u ogromnoj meri uticale na ribolov kakav volimo i želimo, i time ovu godinu kotirale visoko na listi najgorih “ribolovačkih” godina, mi i pored toga verujemo, da je u njoj bilo i prijatnih trenutaka – na ili pored vode – za većinu kolega, te da imaju šta da nam  pokažu, što se tiče ulova iz 2014.
Zato, Ribolovački Portal Srbije, ponovo, kao i krajem prošle, 2013. godine, organizuje novogodišnju nagradnu igru za sve ribolovce u Srbiji, u želji da nagradi 10 najboljih fotografija.
Propozicije i pravila nagradne igre, izuzimajući sponzore, listom ostaju ista kao i prošle godine, jer su se pokazala kao dobra i pravična za sve, te svim potencijalnim učesnicima daju podjednake šanse da se nađu u TOP 10 nagrađenih.

U sledećih nekoliko reda pročitajte pravila i propozicije:

Novogodišnja nagradna igra Ribolovačkog Portala Srbije

Novogodišnja nagradna igra Ribolovačkog Portala Srbije

SPONZORI NAGRADNE IGRE:

Organizator i generalni sponzor:
RIBOLOVAČKI PORTAL SRBIJE

Ostali sponzori:
Gold Fish – Leskovac (Srbija)
As-Tech – Banja Luka (Bosna i Hercegovina)
Nikola Cvetković urednik Ribolovačkog Foruma Srbije – Leskovac (Srbija)

Medijski sponzori:
Ribolovački Portal Srbije – WEB Portal –  (www.ribolov.co.rs)
Ribolovački Portal Srbije – FB FanPage –  (www.facebook.com/RibolovackiPortalSrbije)
Ribolovački Portal Srbije – FB Grupa –  (www.facebook.com/groups/RibolovackiPortal)
Ribolovački Portal Srbije – FB Profil –  (www.facebook.com/RibolovackiPortalSrbije1)
Ribolovački Forum Srbije –  (www.ribolov.co.rs/forum)
Informativni Portal – SrbijaOnLine – (www.srbijaonline.rs)

Zainteresovani sponzori (pravna ili fizička lica) se mogu javiti sve vreme trajanja nagradne igre, i na taj način uvećavati nagradni fond.

TRAJANJE, PRIJAVA I NAČIN GLASANJA:

– Nagradna igra počinje  10.12.2014.  u 20h, i traje do 31.12.2014. u ponoć.
– Pravo učešća imaju svi sa adresom boravka (ili adresom za slanje nagrada) na teritoriji Srbije.
– Proglašenje pobednika je 03.01.2015. godine u 20h.
– Prijavu i željenu fotografiju sa ulovom šaljete na e-amil Info@Ribolov.co.rs, od početka nagradne igre  10.12.2014. u 20h, pa sve do 20.12.2014. u ponoć.
– Nakon toga, više neće biti moguće poslati fotografiju i prijaviti učešće.
21.12.2014. u 20:00h  počinje glasanje. Ovim se obezbeđuje regularnost glasanja i ista pozicija za sve učesnike kada je glasanje u pitanju ( i za one koji su prijavu poslali 10.12 i za one koji su se prijavili 20.12)
Fotografiju pošaljite sa sledećim podacima: ( Ime i prezime, e-mail, mesto stanovanja, poštanski broj, tačna adresa – ulica i broj, broj mobilnog telefona, mesto i voda ostvarenog ulova, vrsta i težina ribe, tehnika i mamac kojima je ulov ostvaren). Naslov: ZA NAGRADNU IGRU.
– Glasanje će biti putem ankete, koje će se odvijati na Ribolovačkom Portalu Srbije, pri čemu će svako moći da glasa samo jednom, štikliranjem broja fotografije za koju želi da glasa.
– Šaljite čiste i kvalitetne fotografije, sa punom rezolucijom (min. 1024x768px), težine do 5 MB u jpg formatu, napravljene pored vode gde je ulov ostvaren ili u neposrednoj blizini koja oslikava prirodno stanište ribe. Na fotografiji mora da se vidi i ribolovac (fotografije samo sa ribama bez ribolovca – nemojte slati). Takođe, fotografije sa mrtvim (ili ribama u lošem stanju), prljavim, obešenim (vezanim) i krvavim ribama, te fotografije napravljene u dvorištu, kupatilu, garaži, podrumu, na ulici ili bilo kom okruženju koje ne oslikava prirodno stanište ribe, neće biti objavljene, i neće ući u konkurenciju za nagradu. Ovim želimo dodatno promovisati C&R ribolov i zaštitu ribljeg fonda.
– Fotografije sa ulovom koje predstvaljaju komercijalni sadržaj, tako što u prvi plan vrše promociju nekog brenda, poput proizvoda, hrane, mamaca, hemije i slično – NISU PRIHVATLJIVE (osim, ako to nisu proizvodi sponzora nagradne igre – KOJI SU JASNO NAZNAČENI U DELU KOJI GOVORI O SPONZORIMA).
Takve fotografije neće biti prihvaćene i prikazane u delu nagradne igre koji je predviđen za glasanje, od 21.12 u 20h do 31.12 u ponoć, a potencijalni učesnik nagradne igre koji takvu fotografiju pošalje, biće o tome obavešten povratnim e-mailom, odmah nakon evidentiranja prijave od strane organizatora.

DOBITNICI:

– Biće nagrađeno ukupno 10 učesnika, čije fotografije imaju najviše glasova publike.
– Prvo mesto, i ujedno glavnu nagradu određuje organizator i generalni sponzor nagradne igre Ribolovački  Portal Srbije, a koji mora biti iz TOP 10 izabranih od strane publike. U slučaju pojave još kojeg velikog sponzora, dodeljuje mu se uloga žirija i mogućnost učestvovanja u odlučivanju pobednika. O tome odluku donosi organizator.
–  Pozicije od 2. do 10. mesta se određuju, na osnovu broja glasova publike.

NAGRADNI FOND I NAGRADE:

– Nagradni fond ove nagradne igre je minimum 150 evra ( a može biti i veći u zavisnosti od priliva sponzora tokom trajanja nagradne igre), koji čine ribolovački pribor, kao i reklamni materijal sa motivima Ribolovačkog Portala Srbije.
– 1. mesto (određuje organizator i generalni sponzor iz Top 10 fotografija na osnovu glasova publike) osvaja ribolovački pribor u vrednosti od 100€, plus reklamni materijal sa motivima Ribolovačkog Portala Srbije.
– 2.-10. mesto (nagrade publike) osvajaju utešne nagrade kao zahvalnost  na učešću u nagradnoj igri, i proizvode sa reklamnim motivima Ribolovačkog Portala Srbije.

NAPOMENA:

Vrednost glavne nagrade je izražena u novčanoj protivvrednosti, jer želimo da nakon završetka nagradne igre i objavljivanja pobednika, istom dodelimo nagrade na osnovu ulova koji je ostvaren i tehnike koja je korišćena, kako bi nagrada bila adekvatna tehnici kojom peca, i tako bila od pune koristi. Dakle, da nagrađenom kolegi stigne prava nagrada za njega.

SREĆNO I BISTRO I U 2015. GODINI !!!

Nikola Jovanović
Glavni urednik

_______________________________________________________________________________

Ukoliko još niste lajkovali stranicu Ribolovačkog Portala Srbije na Facebooku potražite nas OVDE.
Postanite član grupe Ribolovački Portal Srbije ,na Facebooku, i učestvujte u konstruktivnim diskusijama o ribolovu.
Ukoliko ne pratite Ribolovački Portal Srbije na Twitteru, potražite nas @RibolovSrbija.

_______________________________________________________________________________

21.12.2014. god.

Od danas počinje drugi, od tri dela, novogodošnje nagradne igre, predviđen za glasanje, i trajaće do 31.12.2014. u ponoć – kada svi zajedno dočekamo Novu 2015. godinu. Ispod je galerija prijavljenih fotografija koje ispunjavaju uslove nagradne igre, i anketa sa imenima onih koji konkurišu za ulazak u TOP 10, na osnovu glasova publike, od kojih će jedan biti proglašen pobednikom 03.01.2015. godine u 20 časova, i dobiti glavnu nagradu – RIBOLOVAČKI PRIBOR U VREDNOSTI OD 100€. Proglašenje pobednika će biti tereći, i ujedno završni deo, nagradne igre.

Zato, glasajte za Vašeg favorita kako bi mu povećali šanse za ulazak u TOP 10 nagrađenih, a time i mogućnost osvajanja glavne nagrade, tako što ćete u anketi ispred imena i rednog broja onoga čija Vam se fotografija najviše dopada, štiklirati polje predviđeno za to i potom glasati. Takmičari su u anketi poređani istim redosledom kao i u galeriji, odnosno hronološki onako kako su pristizale njihove prijave.

Drago nam je da su to kolege iz čitave Srbije, od severa Vojvodine, preko svih delova centralne Srbije, pa sve do Kosova i Metohije, ali ujedno izražavamo i žaljenje što je to svega 40% prijava koje su primljene, a koje ispunjavaju uslove nagradne igre. I pored toga, što je svakome ko je poslao prijavu poslat povratni e-mail sa potvrdom o prijemu, ili navedenim razlogom zbog kojeg prijava nije prihvaćena, i uz detaljno obrazloženje, mogućnost i davanje dovoljno vremena da oni koji nisu dovoljno dobro pročitali uputstvo i uslove nagradne igre – to isprave, u onom delu gde su grešili.
Do 31.12.2014. u ponoć, kada se završava glasanje, i kada ćemo jedni drugima poželeti srećnu, zdravu i uspešnu Novu 2015. godinu, a potom i do 03.01.2015. kada proglašavamo pobednika,

veliki pozdrav

Nikola Jovanović
Glavni urednik

_______________________________________________________________________________

Ukoliko još niste lajkovali stranicu Ribolovačkog Portala Srbije na Facebooku potražite nas OVDE.
Postanite član grupe Ribolovački Portal Srbije ,na Facebooku, i učestvujte u konstruktivnim diskusijama o ribolovu.
Ukoliko ne pratite Ribolovački Portal Srbije na Twitteru, potražite nas @RibolovSrbija.

_______________________________________________________________________________

03.01.2015.

Poštovane kolege, učesnici novogodišnje nagradne igre Ribolovačkog Portala Srbije, evo smo u danu i času kada proglašavamo pobednika.

Naime, 31.12.2014.godine , ponoć, je završen deo nagradne igre predviđen za glasanje publike, kojim je određeno TOP 10 nagrađenih učesnika (fotografija). Na osnovu 2.228 glasova publike, redosled u TOP 10 nagrađeih je:

Konačan plasman

Konačan plasman

Uzimajući u obzir par osnovnih parametara koji određuju fotografiju i čine je više ili manje kvalitetnom, a to su pre svih kompozicija, rezolucija i čistoća fotografije, potom priroda, okruženje i odnos prema fotografisanoj ribi, organizator i generalni sponzor nagradne igre – Ribolovački Portal Srbije, birajući prema propozicijama i pravilima nagradne igre  (od deset fotografija koje su se po broju glasova publike izdvojile u TOP 10), odlučio je da pobedu dodeli kolegi Saši Daniloviću koji je, eto simbolično, i poslao prijavu broj 1, ali i osvojio najviše glasova publike pa je poredak prema glasovima publike isti kao i generalni poredak nagradne igre, i posebno nam je drago zbog toga, što se izbor publike poklapa sa izborom organizatora.

Međutim, sa žaljenjem konstatujemo, da bi još najmanje dve fotografije ušle u najuži izbor za osvajanje Premije i konačne pobede u ovogodišnjoj nagradnoj igri, da su se kojim slučajem plasirale u TOP 10, a po našem dubokom uverenju nisu, jedino zato što vlasnici istih nisu dovoljno alarmirali svoje glasače poput drugh učesnika. Posebno nam je krivo što smo morali više od polovine prijava da odbijemo, jer prijavljene fotografije, iz nekog razloga,  nisu ispunjavale uslove nagradne igre. Tako, zaista lepi i vrhunski ulovi nisu ušli u takmičenje, samo zato što su loše slikani i/ili odnos prema ribama nije po pravilima nagradne igre. Kao što je to, uostalom, i slučaj sa nekoliko fotografija koje defakto ispunjavaju uslove nagradne igre i koje su se na osnovu toga našle u takmičarskom delu, ali odnosom prema ulovu ili lošem fotografisanju nisu zaslužile glavnu nagradu.

Pobednik svoju nagradu, ribolovački pribor u vrednosti od 100e, kao i svi iz TOP 10 ( koji su dobitnici neke simbolične nagrade), iste mogu očekivati na svojim kućnim adresama koje su ostavili popunjavajući prijavu, o čemu će svako posebno biti obavešten, putem e-maila, a sadržina nagrade biti objavljena ovde kada pošiljke krenu ka dobitnicima.

U ime ovogodišnjih sponzora nagradne igre, Gold Fish-a iz Leskovca, As-tech Proizvodnji Ribomaterijala iz Banja Luke, urednika Ribolovačkog Foruma Srbije – kolege Nikole Cvetkovića, te u ime organizatora i generalnog sponzora nagradne igre, izražavam veliku zahvalnost svim učesnicima nagradne igre na učešću.

Kako pobedniku, tako i svima onima koji su se plasirali u TOP 10, ali i svim ostalim kolegama koji to nisu. Velika zahvalnost i onima koji su izrazili želju za učešćem, a čije fotografije nisu ispunjavale uslove pa se iz tog razloga nisu našle u završnom delu nagradne igre, o čemu su obavešteni putem e-maila istog trenutka kada je prijava primljena, uz obrazloženje šta je to zbog čega fotografija ne ispunjava uslove nagradne igre, i data im mogućnost da pošalju drugu fotografiju. Neki od njih su to i učinili ali ogromna većina nije.

Takođe, ogromna zahvalnost prijateljima i sponzorima, bez kojih ovogodišnja nagradna igra ne bi bila to što jeste.

Svima, u ime ovogodišnjih sponzora, Ribolovačkog Portala Srbije i svoje lično ime, želim, da vam Nova godina bude neuporedivo bolja u svakom smislu od prethodne. Želim vam, puno zdravlja i sreće, puno bistrih dana provedenih na ili pored vode – sa zategnutim strunama, vrhunskim ulovima i lepim fotografijama za uspomenu.

I na kraju – ali ne i najmanje, želim vam da tokom cele 2015. budete čistog obraza i mirne savesti. Pošteno na vodi, pored i oko nje, i sve najbolje u Novoj godini, do decembra i nove Novogodišnje Nagradne Igre.

Nikola Jovanović
Glavni urednik

_______________________________________________________________________________

Ukoliko još niste lajkovali stranicu Ribolovačkog Portala Srbije na Facebooku potražite nas OVDE.
Postanite član grupe Ribolovački Portal Srbije ,na Facebooku, i učestvujte u konstruktivnim diskusijama o ribolovu.
Ukoliko ne pratite Ribolovački Portal Srbije na Twitteru, potražite nas @RibolovSrbija.

_______________________________________________________________________________

20.01.2015. godine

Poštovane kolege,

evo smo u danu kada su sve nagrade poslate svim nagrađenim učesnicima u Novogodišnjoj nagradnoj igri, koju je i ove (kao i prošle) godine organizovao Ribolovački Portal Srbije.

Obzirom da je Januar mesec, a pogotovo njegova prva polovina, period godine sa dosta neradnih dana, tako je i isporuka nagrada, sasvim logično, sprovedena u drugoj polovini meseca, tačnije kada je uopšte bilo moguće naručiti (i ne čekati po par dana na isporuku) proizvode koji su podeljeni.

Jednostavno, distributeri i prodavci nisu vršili isporuku po uobičajenom režimu, tokom novogodišnjih i božićnih praznika (ili nedovoljno za sve artikle), a mi ni jedan deo nagradnog fonda nismo naručivali i skladištili pre okončanja nagradne igre, i pre saznanja ko su dobitnici, i šta im je (shodno ostvarenom ulovu koji su prijavili) zaista potrebno. Takođe, treba napomenuti i to, da je po istom principu, trebalo sačekati i dopremanje dela nagrada koje su darovali naši sponzori.

Dakle, nagrade su danas poslate svim učesnicima koji su nagrađeni, pa u toku sutrašnjeg dana, a najkasnije u roku od 48h očekujte isporuku na Vašu kućnu adresu, od strane PostExpresa.

Svakome, od nagrađenih učesnika, je poslat e-mail (kako je i navedeno gore u tekstu po okončanju nagradne igre), sa obaveštenjem i brojem pošiljke, čiji status mogu da prate na ovom linkuSamo je potrebno prekopirati ili upisati broj pošiljke u polju predviđenom za to ( u formi PE123456789RS).

Zaista nam je drago da su učestvovale kolege iz cele Srbije zajedno sa Kosovom i Metohijom. Pa su tako i nagrade otišle u sve delove naše zemlje: Kragujevac, Apatin, Smederevo, Kosovska Mitrovica, Sremska Mitrovica, Gornji Milanovac, Novi Sad, Smederevska palanka, Zrenjanin, pa ponovo Sremska mitrovica. Jedino nismo sigurni koliko će dugo paket sa nagradom putovati do kolege Vladimira Zukića u Kosovskoj Mitrovici, ali i on ima broj svog paketa, pa na ovom linku može da prati “put pošiljke” u svakom trenutku dok ne stigne do njega u Kosovskoj Mitrovici.

U četvrtak, 22.01.2015. godine biće objavljena i galerija sa fotografijama celog nagradnog fonda, kako utešnih nagrada – tako i glavne premije. Razlog, jer želimo da nagrade svima najpre stignu, pa da onda budu objavljene – zbog faktora iznenađenja (smatramo da je tako zanimljivije 🙂 ). A očekujemo da će se to (isporuka) desiti tokom sutrašnjeg dana – u sredu 21.01.2015. (izuzev paketa kolege iz Kosovske Mitrovice, za koju ne znamo koji je režim i dinamika isporuke).

Uz veliku zahvalnost na učešću u nagradnoj igri svim učesnicima, potom, čestitke svim dobitnicima na plasmanu u TOP 10 na osnovu glasova publike u drugom delu nagradne igre, a posebne čestitke pobedniku po odluci organizatora nagradne igre (koja se, eto slučaja, poklapa sa odlukom publike) – kolegi Saši Daniloviću, i osvajanju premije – ribolovačkog priboru u vrednosti od nešto više od 100€, u ime ovogodišnjih sponzora koji su gore navedeni, potom, organizatora i generalnog sponzora nagradne igre – Ribolovačkog Portala Srbije, i u svoje lični ime, želim Vam zdravu i uspešnu predstojeću 2015. godinu, sa puno ulova. Naravno, da na pravi način iskoristite svoju zasluženu nagradu, pa da se krajem godine ponovo vidimo u novoj Novogodnišnjoj nagradnoj igri sa novim lepim ulovima i kvalitetnim fotografijama – vrednim takmičenja.

Srdačan pozdrav i BISTRO,
Nikola Jovanović
glavni urednik

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Ukoliko još niste lajkovali stranicu Ribolovačkog Portala Srbije na Facebooku potražite nas OVDE.
Postanite član grupe Ribolovački Portal Srbije ,na Facebooku, i učestvujte u konstruktivnim diskusijama o ribolovu.
Ukoliko ne pratite Ribolovački Portal Srbije na Twitteru, potražite nas @RibolovSrbija.

Ribolovački Portal Srbije

About Ribolovački Portal Srbije

Ribolovački Portal Srbije.

8 Comments

 1. Dejan

  20/01/2015 at 15:29

  Postovani, kako saljete nagrade? Kurirskom sluzbom ili postom? Bilo bi lepo da javite pa da znamo kad da ocekujemo posto neki mozda i nece biti kuci u vreme dostave pa da se pripreme.

  • Ribolovački Portal Srbije

   Ribolovački Portal Srbije

   20/01/2015 at 23:03

   Pošiljke su poslate danas PostExpres-om, u prepodnevnim satima, a svakom dobitniku je poslat e-mail sa obaveštenjem, brojem pošiljke i linkom na kome mogu da prate status pošiljke. 😉

 2. Zoran Markovic

  03/01/2015 at 22:02

  Sve cestitke ucesnicima, a za tih par fotki za kojima ostaje zal nagradite sa utesnim nagradama. Sve u duhu novogodisnjih praznika 🙂 Ziveli…

  • Ribolovački Portal Srbije

   Ribolovački Portal Srbije

   03/01/2015 at 22:25

   U duhu novogodišnjih praznika, utešne nagrade već dobijaju učesnci iz TOP 10 (od 2. do 10. mesta) 😉
   Živeli (Y)

   • Trajkovic Zoran

    13/01/2015 at 21:07

    Uz svo duzno postovanje i u duhu novogodisnjih praznika i dalje cekam utesnu nagradu , pa pitam glavnog urednika gde je zapelo,posto i dalje nema obavestenja a kamo li utesne nagrade?

    • Ribolovački Portal Srbije

     Ribolovački Portal Srbije

     18/01/2015 at 00:27

     Poštovani kolega Zorane,

     nagrade će svim dobitnicima biti isporučene u drugoj polovini januara,
     a jedini razlog tome je veliki broj neradnih dana u prvoj polovini
     prvog meseca, pa je to uticalo kako na naručivanje, tako i isporuku paketa sa
     nagradama, od strane prodavaca i distrubutera, na šta mi kao organizatori nismo mogli da utičemo, jer ni jedan deo nagradnog fonda nije naručivan unapred (pre završetka nagradne igre), pre svega, zbog glavne nagrade, kako bi pobedniku stigao komplet koji je adekvatan tehnici koju je primenjivao, kada je ulov sa kojim je konkurisao ostvaren, te kako bi dobio adekvatnu nagradu.
     Dakle, kako su najzad ispunjeni svi uslovi, i kompletan nagradni fond kompletiran, paketi kreću put dobitnika u ponedeljak 19.01.2015. ili utorak 20.01.2015. godine, pa nagrade očekujte do kraja te radne nedelje.

     Hvala na učešću i strpljenju,
     Pozdrav .
     Nikola Jovanović
     Glavni urednik

   • Милош

    17/01/2015 at 23:00

    Поштовани.

    Када да се очекују утешне награде ? Хвала на брзом и искреном одговору. Бистро свима на води и наравно живи били.

    • Ribolovački Portal Srbije

     Ribolovački Portal Srbije

     18/01/2015 at 00:30

     Poštovani kolega Miloše,

     nagrade će svim dobitnicima biti isporučene u drugoj polovini januara,
     a jedini razlog tome je veliki broj neradnih dana u prvoj polovini
     prvog meseca, pa je to uticalo kako na naručivanje, tako i isporuku paketa sa
     nagradama, od strane prodavaca i distrubutera, na šta mi kao organizatori nismo mogli da utičemo, jer ni jedan deo nagradnog fonda nije naručivan unapred, pre svega, zbog glavne nagrade, kako bi pobedniku stigao komplet koji je adekvatan tehnici koju je primenjivao, kada je ulov sa kojim je konkurisao ostvaren, te kako bi dobio adekvatnu nagradu.
     Dakle, kako su najzad ispunjeni svi uslovi, i kompletan nagradni fond kompletiran, paketi kreću put dobitnika u ponedeljak 19.01.2015. ili utorak 20.01.2015. godine, pa nagrade očekujte do kraja te radne nedelje (ili koliko je već vremena potrebo da paket stigne do adrese boravka, jer su dobitnici iz svih delova Srbije, uključujući i Kosovo i Metohiju).

     Hvala na učešću i strpljenju,
     Pozdrav .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook