eXTReMe Tracker
Ribolov TV :: Dobrodošli na TV kanal Ribolovačkog Portala Srbije ::

Ribolov TV

Dobrodošli na Web TV Ribolovačkog Portala Srbije, na kojoj se – dok je u pripremi naša sopstvena video i TV produkcija, eksperimentalno putem deset kanala svakodnevno 24h prikazuju filmovi i emisije o ribolovu .
Kao bonus (jedanaesti) kanal, možete gledati i italijansku Radio TV Pesca
Pronađite ono što Vama najviše odgovara i uživajte. BISTRO !


 

Prvi kanal Ribolovačkog Portala SrbijePrvi WEB TV kanalRibolovačkog Portala Srbije
Na našem prvom kanalu se trenutno emituje film Micka Browna, o pecanju štuke mrtvim mamcem – mrtvim kederom. Uživajte.

Ribolovački Portal Srbije Uživo

Drugi kanal Ribolovačkog Portala SrbijeDrugi WEB TV kanalRibolovačkog Portala Srbije
Na našem drugom kanalu trenutno emitujemo čuvenu ribolovačku ekspediciju Jovana Memedovića u severnom Sibiru iz 1996. godine, zajedno sa Srđanom Despotom – Blafom, Savom Martinovićem, i ostalim velemajstorima srpskog ribolova, trajanju od 2h 20 minuta … Uživajte !

Ribolovački Portal Srbije Uživo

Treći kanal Ribolovačkog Portala SrbijeTreći WEB TV kanalRibolovačkog Portala Srbije
Na našem trećem kanalu trenutno emitujemo čuvenu ribolovačku ekspediciju Jovana Memedovića na dalekom istoku, iz 1998. godine, u trajanju od 2h 7 minuta, kojom su se dve godine posle severnog Sibira (1996 – koji se emituje iznad, na naš drugi kanal), sa ekipom koju čine Savo Martinović, Srđan Despot – Blaf, Nebojša Dišić, Drago Novaković, Perica Jovančević, potom tri Aleksandra – Zakavičić, Antohin i Veselinović (konstruktor “Ružnog Pačeta”), uputili na sami “kraj sveta”.  Preko Moskve i Habarovske oblasti, preko reke Amur i njenih planinskih slivova i pritoka, sve do sela Harpučija, koje je bilo krajnje odredište na ovom još jednom neverovatnom putovanju do same rusko-kineske granice. Sve u cilju ribolova. Sportskog, razume se …
Uživajte u preko dva sata punih pustolovina, geografije, istorije i ribolova.

Ribolovački Portal Srbije Uživo

 

Četvrti kanal Ribolovačkog Portala SrbijeČetvrti WEB  TV kanalRibolovačkog Portala Srbije
Kevin Nash je ime uz koje, kada je šaranski ribolov u pitanju, ne treba mnogo reči trošiti, jer rečenim može samo da se pokvari ono što on radi. Zato Vam jednostavno prepustamo da narednih sat i po uživate u onome što nam, institucija u šaranskom ribolovu kakav je Kevin Nash, predstavlja. Tatika, tehnika, ribolov i prezentacija šaranskog ribolova … Uživajte “U Poteri” Kevina Nasha !

Ribolovački Portal Srbije Uživo

 

Peti kanal Ribolovačkog Portala SrbijePeti WEB  TV kanalRibolovačkog Portala Srbije
Kada pričamo o uspešnom ribolovu i načinu na koji se on obavlja, bez obzira o kojoj se tehnici ribolova radi, potrebno je imati iza sebe uspeha u tome. A to se ostvaruje samo sticanjem iskustva, koje se stiče godinama. Bob Nudd je svakako kvlifikovan da to radi, a u narednih sat vremena ćete videti – i zašto i kako. Ovog puta Bob predstavlja “Metod ribolov”, pa verujemo da će i fideraši zaista uživati u onome što prikazuje, vezano za taktiku, tehniku, način pripreme hrane i svim ostalim pojedinostima karakterističnim za ovu tehniku.

Ribolovački Portal Srbije Uživo

 

Šesti kanal Ribolovačkog Portala SrbijeŠesti WEB  TV kanalRibolovačkog Portala Srbije
Meč pecanje Wagglerima, je po mnogima najlepša tehnika pecanja kada se, uz odgovarajući pribor koji se podrazumeva, savlada i dovede do savršenstva. Najpre zbog same konstrukcije Match štapova i zadovoljstva koje oni prižaju kada Vas od šarana, od nekoliko kilograma, deli tanak najlon i lagan pribor. Isti osećaj je i kod pecanja svih ostalih vrsta riba ovom tehnikom, čak i najsitnijih primeraka, pa je zato ova tehnika mnogima omiljena tehnika koja je iz Engleske kasno došla kod nas, i stiče se utisak još uvek nije “primila” na pravi načion. Evo prilike da počnete svoju Match karijeru, uz Boba Nudd-a…
Uživajte u narednom satu sa Bobom !

Ribolovački Portal Srbije Uživo

 

Sedmi kanal Ribolovačkog Portala SrbijeSedmi WEB  TV kanalRibolovačkog Portala Srbije
Na našem sedmom kanalu prikazujemo pravo ostvarenje životnog i ribolovačkog sna spojenih u jedno. Raditi ono što voliš, i živeti od toga. U pravom smislu te reči.Prateći avanture Bernard-a Cribbins-a i Martin-a Bowler-a, koji, na specifičan način pokazuju i prikazuju riblje vrste, lanac ishrane i način pecanja, i Vi ćete – sasvim sigurno, živeti svoj ribolovački san – bar dok traje svaka od devet epizoda iz serijala “Catching The Impossible“. I uvek poželeti da ih pogledate ponovo. Zbog toga naš 7. kanal, počevši od danas, pa u narednih osam dana, svaki dan u 20h kreće sa emitovanjem jedne od njih, i tako vam pružamo mogućnost da narednih dana uživate u, bez malo, devet vrhunskih sati uz ono što najviše volite – Ribolov.

1.Epizoda (premijera 18.01.2015. u 20h): U potrazi za zlatom (Searching for Gold)
2.Epizoda (premijera 19.01.2015. u 20h): Magični krugovi (Magic Circles)
3.Epizoda (premijera 20.01.2015. u 20h): Letnja idila (A Summer Idyll)
4.Epizoda (premijera 21.01.2015. u 20h): Sport za sva godišnja doba (A Sport for all Seasons)
5.Epizoda (premijera 22.01.2015. u 20h): Uzvodno kretanje (Going Against the Flow)
6.Epizoda (premijera 23.01.2015. u 20h): Zimski poklon (A Winter’s Gift)
7.Epizoda (premijera 24.01.2015. u 20h): Okruženi prirodom (Close to Nature)
8.Epizoda (premijera 25.01.2015. u 20h): Nema potrebe za laganjem (No Need to Lie)
9.Epizoda (premijera 26.01.2015. u 20h): Iza scene (The Ones That Got Away). Pojednine scene sa snimanja serijala, koje nisu prikazane u prethodnih 8 epizoda.

Nakon premijernog prikazivanja svih devet epizoda, na ovom kanalu nastavljamo sa kružnim repriziranjem svake epizode, NON-STOP.

 

TV-Ribolov-8-90x90Osmi WEB  TV kanalRibolovačkog Portala Srbije
Matt Hayes je ime na koje ne treba mnogo trošii relči, kada je ribolov u pitanju. Na našem osmom kanalu prikazujemo Feeder ribolov, upravo sa ovim čovekom. Prava poslastica za sve fideraše, a posebno one koji tek nameravaju da se pozabave ovom, sve popularnijom tehnikom ribolova kod nas, a u svetu već odavno. Uživajte !

 

TV-Ribolov-9-90x90Deveti WEB  TV kanalRibolovačkog Portala Srbije
Bob Nudd, takođe jedno od imena koje je sinonim za pravi, dobar i potpun kako rekreativni tako i takmičarski ribolov. Čovek koji vlada ribolovom, u filmu “Čvorovi i montaže”, pokazuje upravo to. Čvorove, montaže i sisteme u “plovkaroškom” i “štek” ribolovu. Iako, i na našim drugim kanalima trenutno idu filmovi u kojima Bob prezentuje neki vid ili segment ribolova, evo još jedne prilike da se nauči nešto novo, i svakako primenjivo “na vodi”.

Ribolovački Portal Srbije Uživo

 

TV-Ribolov-10-90x90Deseti WEB  TV kanalRibolovačkog Portala Srbije
Poslednji u nizu, ali ne i najmanje bitan, naš deseti WEB TV kanal, posvećujemo mušičarenju kao tehnici ribolova i kolegama mušičarima. Za početak, evo nečega što svakako svima treba i koristi. “Osnove mušičarskog ribolova“. Čvorovi, sistemi, montaže, prezentacije, vezivanje mušica, način prezentovanja u tekućim i stajaćim vodama, i sve ostalo što jednu tehniku čini tehnikom ribolova. Do sledećeg, novog, video sadržaja o mušičarenju – uživajte u onovama istog.

Ribolovački Portal Srbije Uživo

Italijanska-Radio-TV-PescaKao bonus kanal, omogućavamo Vam da gledate i program italijanske “Radio TV Pesca

_______________________________________________________________________________

Ukoliko još niste lajkovali stranicu Ribolovačkog Portala Srbije na Facebooku potražite nas OVDE.
Postanite član grupe Ribolovački Portal Srbije ,na Facebooku, i učestvujte u konstruktivnim diskusijama o ribolovu.
Ukoliko ne pratite Ribolovački Portal Srbije na Twitteru, potražite nas @RibolovSrbija.

_______________________________________________________________________________

Najtraženiji pojmovi: Ribolov, Ribolov TV, TV Ribolov, Ribolovačka Televizija, Ribolov WEB TV, Ribolovačka WEB Televizija, Ribolovačka Internet Televizija, Ribolov Televizija Stream, Ribolovačka Stream Televizija, Ribolovačka Televizija Live, Ribolov Live TV, Ribolov Televizija, Televizija o pecanju, Pecanje uživo, Ribolovačka televizija, Ribolovačka TV, Ribolovačka TV Live, Srpska Ribolovačka Televizija, Srpska Ribolovačka TV, Ribolov TV Srbija, Ribolov TV Hrvatska, Ribolov TV Bosna, Ribolov TV BiH, RibolovTV, TVRibolov, Ribolov TV Uživo, Ribolov UživoRibolovacka televizija online
Facebook