eXTReMe Tracker
Rasina Plus d.o.o Kruševac - Evo zbog čega zabrana !!!

Rasina Plus d.o.o Kruševac – Evo zbog čega zabrana !!!

By on 08/12/2013

Pojedini korisnici u Srbiji, su na delovima svojih ribolovnih područja proglasili zimski režim ribolova, a neki su ga na pojedinim delovima potpuno i zabranili. Među kolegama ribolovcima bilo je, kao i uvek, oprečnih mišljenja po ovom pitanju. Jedni su smatrali da je takva odluka sramna i nakaradna, drugi su smatrali da je to ok. Ovi prvi su dodavali da je to pokušaj da se smanji odgovornost kod ribočuvarskih službi i legalizuje njihov nerad, a drugi su pak smatrali da je to samo povećanje odgovornosti i još veća obaveza za ispravnim radom. Prvi su smatrali da je proglašenje zimskog režima ribolova, znači prestanak rada na terebu, a drugi da rad tek počinje, jer specijalni režim ribolova na područjima kojima upravljaju podrazumeva i specijalni režim rada. Nevezan za doba dana i radno vreme.

Rasina Plus d.o.o iz Kruševca je korisnik dela Ribarskog područja “Srbija-Jugozapad”, i jedna je od onih koji su na svom području proglasili zimski režim ribolova … ALI I RADA. Pogledajte kako i zašto:

Uz napomenu ljudi iz ove ribolovačke službe, da je ovo vrlo mali deo stanja sa terena i fotografija koje poseduju. Oni rade zar ne?

Nikola Jovanović
Glavni urednik

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Ukoliko još niste lajkovali stranicu Ribolovačkog Portala Srbije na Facebooku potražite nas OVDE.
Postanite član grupe Ribolovački Portal Srbije ,na Facebooku, i učestvujte u konstruktivnim diskusijama o ribolovu.
Ukoliko ne pratite Ribolovački Portal Srbije na Twitteru, potražite nas @RibolovSrbija.

Ribolovački Portal Srbije

About Ribolovački Portal Srbije

Ribolovački Portal Srbije.

One Comment

  1. kalča007

    09/12/2013 at 14:10

    Još gora situacija ispod mosta na J.Moravi kod sela Batušinac.Pod hitno zabraniti ribolov u zimovnicima, pa kome se ne sviđa, ne mora da vadi dozvolu….ovo je za smrtnu kaznu. To nisu ribolovci, to su ubice!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook