eXTReMe Tracker
NASH Carp Fishing: 15 sati šaranskog ribolova - Ribolov

NASH Carp Fishing: 15 sati šaranskog ribolova

By on 03/05/2016

Kada vremenski uslovi ne dozvoljavaju da se bude pored vode, ili dođe vreme lovostaja za gotovo sve riblje vrste, pa još kad se to dvoje spoji, ribolovcima ne preostaje ništa drugo nego da kroz prozor posmatraju loše vremenske uslove i proklinju sudbinu koja ih je zadesila. Dalje razmišljanje u pravcu epiloga koji bi se mogao desiti, a to je jako nepovoljan vodostaj nakon kišnog perioda (koji po svemu sudeći neće biti ni kratak ni oskudan), samo dodatno povećava nervozu kod kolega ribolovaca, zbog okolnosti koje, realno, još poprilično dugo mogu uticati da se ne stvore uslovi za komforan i produktivan ribolov.

U takvim uslovima jedini lek koji bar malo može ublažiti “muku” je gledanje filmova o ribolovu – zar ne? Jer ništa drugo i ne preostaje, a mora se biti “u materiji”.

Naravno, na internetu ima jako puno materijala koji mogu poslužiti u te svrhe, a mi smo odlučili da bar malo olakšamo u izboru ili (pro)nalaženju onim kolegama koji se slabije služe pretragom globalne mreže, a ipak bi želeli da ove jesenje dane u sred proleća provedu uz kvalitetan video sadržaj o ribolovu.
Pre par dana to je bio najnoviji video u okviru feeder tehnike i Haldorado produkcije, u trajanju četrdesetak minuta, u kojem je Dome Gabor na najbolji način pokazao finese takmičarskog ribolova u pecanju “bele ribe” – konkretno deverike. Sada smo odlučili da vam ukažemo na set filmova iz šaranskog ribolova, i poput Haldorado – takođe vrhunske NASH produkcije. Naime, reč je o promo filmovima koje NASH produkcija, tradicionalno, izbacuje svake godine već par godina unazad.

Neki od vas su ih već odgledali, neki su to učinili verovatno više puta ( jer ko ih jednom odgleda obavezno reprizira gledanje), ali sigurno ima i onih koji nisu. Zato, evo prilike.
Reč je o, zapravo, tri kompletna DVD-a ( promo filmova) iz 2014. 2015. i najnoviji – iz 2016. godine u ukupnom trajanju od skoro 11 časova, a koji su, poput onog Gaborovog, prevedeni za naše govorno područje i dva ( iz 2012. i 2013.) koji su bez prevoda (prilagođenom našem govornom području) u ukupnom trajanju od skoro četiri sata. Dakle, sve ukupno, gotovo petnaest sati vrhunskog šaranskog ribolova u isto tako vrhunskoj produkciji.

Za one koji ne znaju, potrebno je samo na YouTube plejeru uključiti opciju prevoda na tasteru “CC”, i da iz padajućeg menija koji se pojavljuje pritiskom na taster “Settings” (zupčanik pored tastera “CC”) iz opcijie “Subtitles” izaberete željeni jezik za prevod (za naše govorno područje dostupan je hrvatski). U istom padajućem meniju, putem “settings” dugmeta se bira i kvalitet prikaza gde je “Quality” dostupan i za svih 1080p u Full HD prikazu.

To praktično izgleda ovako:

NASH carp fishing full DVD

Podešavanje YouTube plejera za prevod i kvalitet snimka

Ono što preostaje nakon toga, je da uživate u zaista vrhunskoj produkciji i jako kvalitetnim filmovima o šaranskom ribolovu, snimljenim na velikom broju lokacija širom Evrope raspoređenih na par hiljada kilometara, od strane Nash-ovih testera i promo ribolvoaca. Naravno, i sam Kevin Nash aktivno učestvuje u svakom od njih, pri čemu nas upoznaju i sa najnovijim NASH proizvodima. Bez obzira da li su to štapovi, mašinice i mamci ili kamp oprema u vidu šatora, stolica, kreveta ili kolica za prevoz opreme od automobila do mesta pecanja, čiju primenu šaranski ribolovci dobro znaju i shvataju.

Uživajte u filmovima o ribolovu kada već ne možemo u ribolov…

Nash 2016 Carp Fishing DVD

Nash 2015 Carp Fishing DVD

Nash 2014 Carp Fishing DVD

Onim kolegama kojima prevod nije neophodan da uživaju u šaranskom ribolovu evo, još dva kompletna DVD-a iz 2012. i 2013. godine, što vreme ukupnog trajanja video materijala povećava za još gotovo četiri časova, što kad se doda na prethodnih jedanaest – znači bezmalo petnaest sati filmova o šaranskom ribolovu.

Nash 2013 Carp Fishing DVD

Nash 2012 Carp Fishing DVD

Priredio
Nikola Jovanović
glavni urednik

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Ukoliko još niste lajkovali stranicu Ribolovačkog Portala Srbije na Facebooku potražite nas OVDE.
Postanite član grupe Ribolovački Portal Srbije ,na Facebooku, i učestvujte u konstruktivnim diskusijama o ribolovu.
Ukoliko ne pratite Ribolovački Portal Srbije na Twitteru, potražite nas @RibolovSrbija.

Ribolovački Portal Srbije

About Ribolovački Portal Srbije

Ribolovački Portal Srbije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook