eXTReMe Tracker
Naša nova oficijelna Facebook stranica

Naša nova oficijelna Facebook stranica

By on 01/02/2017

Poštovane kolege,

budući da je hakovanu FB stranicu Ribolovačkog Portala Srbije, o čemu smo vas obavestili odmah nakon nemilog događaja, realno – vrlo teško vratiti nazad u naše vlasništvo (mada su pokušaji i dalje na snazi), od danas je publikovana nova oficijelna stranica.
Na njoj se nalazi najveći deo sadržaja koji je, bezmalo šest godina unazad, u najvećoj meri bio predmet vašeg interesovanja, sudeći po broju lajkova, deljenja i aktivnog (interaktivnog) učešća kroz diskusije.
A na njoj vas je bilo bezmalo 12.000 – brojka za respekt!
Ukoliko smatrate da je više od pola decenije naseg rada u smeru konstantnog propagiranja zaštite i održivog razvoja ribljeg fonda, potom, borbe protiv krivolova i ribokrađe, te konstantnog ukazivanja na zakonske norme i propuste nadležnih organa koje iz toga proističu, naravno – između svega ostalog, bilo ono što vam se dopalo – budite slobodni da ponovo budete deo Ribolovačkog Portala na FB-u.
A ja vam obećavam još žešću i još odlučniju borbu protiv krivolova i ribokrađe, uz permanentnu edukaciju mlađih kolega (ali i onih starijih – kojima je edukacija možda i više potrebna kako bi prevazišli neke stereotipe i počeli da razmišljaju u pravcu “modernog ribolova”) o tome šta ribolov zapravo jeste i čemu trebamo svi zajedno da stremimo – na svačije zadovoljstvo.
U vezi sa tim, u 2017. godini Ribolovački Portal za vas sprema još puno noviteta koji nisu samo ogledani kroz mučnu borbu za naše vode, već i kroz prezentaciju ribolova i svega onoga što bi on mogao da bude – i u Srbiji.
Uskoro će se steći svi uslovi za startovanje i naše video produkcije, pa ćete i kroz ribolovačku WEB televiziju – koju pripremamo par godina unazad, uz vrhunsku produkciju moći da uživate u svemu prethodno navedenom.
I o svemu, naravno, pravovremeno biti prvi obavešteni (i) putem naše, sada nove, oficijelne FB stranice.

Bistro, … lajkujmo se i vidimo 😉

Nikola Jovanović
glavni urednik

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Ukoliko još niste lajkovali stranicu Ribolovačkog Portala Srbije na Facebooku potražite nas OVDE.
Postanite član grupe Ribolovački Portal Srbije ,na Facebooku, i učestvujte u konstruktivnim diskusijama o ribolovu.
Ukoliko ne pratite Ribolovački Portal Srbije na Twitteru, potražite nas @RibolovSrbija.

Ribolovački Portal Srbije

About Ribolovački Portal Srbije

Ribolovački Portal Srbije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook