Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/ribolovc/public_html/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/ribolovc/public_html/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/ribolovc/public_html/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3
Novogodišnja nagradna igra 2013.

Autor Tema: Novogodišnja nagradna igra 2013.  (Pročitano 3011 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Karlitto

 • Ribolovački Forum Srbije
 • Administrator
 • *****
 • Thank You
 • -Given: 7
 • -Receive: 0
 • Poruke: 828
 • Popularnost: 50
 • Pol: Muškarac
 • Ribolovački Forum Srbije
 • Referrals: 6
  • Riboloački Portal Srbije
Novogodišnja nagradna igra 2013.
« poslato: 27 Novembar 2013, 22:07:36 »
Poštovani prijatelji  Ribolovačkog Portala Srbije i ljubitelji ribolova,

Evo smo na izmaku još jedne kalendarske godine, i na pragu Nove 2014. za koju se nadamo da će biti mnogo zdravija, srećnija i prosperitetnija od ove prethodne.Na kraju ove godine, zaista želimo da vam zahvalimo što ste i u 2013. kao i u godini pre nje, bili sa nama i uz nas, i onda kada smo svi bili raspoložni i pričali o ribolovu i lepotama ovog sporta, ali i onda kada smo se zajednički trudili da spasimo ovaj sport i životnu sredinu od onoga što nikako ne bi smelo da bude deo ribolova, ali na žalost jeste.

Naime, odlučili smo da za vas organizujemo Novogodišnju nagradnu igru, u kojoj ćemo se podsetiti svigh lepih trenutaka i fotografija sa ulovima iz 2013. godine, i nagraditi ih, kako bi u 2014. zakoračali sa još više elana, kada je ovaj sport u pitanju.

U narednih nekoliko reda se upoznajte sa propozicijama i pravilima nagradne igre.

http://imageshack.us/a/img440/4053/w622.jpg

SPONZORI NAGRADNE IGRE:

Generalni sponzor:
MASTERBIH

Organizator i sponzor:
Ribolovački Portal Srbije

Medijski sponzori:
Ribolovački Blog (www.ribolovacki.blogspot.com)
Informativni Portal “Srbija OnLine” (www.srbijaonline.rs)
Masterbih (www.masterbih.com)
Portal “Pecaroši” (www.pecarosi.com)

Zainteresovani sponzori se mogu javiti sve vreme trajanja nagradne igre, i na taj način uvećavati nagradni fond.

TRAJANJE, PRIJAVA I NAČIN GLASANJA:

- Nagradna igra počinje u ponoć 01.12.2013. i traje do 31.12.2013 u ponoć.
- Proglašenje pobednika je 03.01.2014. godine.
- Prijavu i željenu fotografiju sa ulovom šaljete na e-amil info@ribolov.co.rs, od početka nagradne igre 01.12.2013 u ponoć pa sve do 15.12.2013 u ponoć.
- Nakon toga, više neće biti moguće poslati fotografiju i prijaviti učešće.
- 16.12.2013. u 20:00h  počinje glasanje. Ovim se obezbeđuje regularnost glasanja i ista pozicija za sve učesnike kada je glasanje u pitanju ( i za one koji su prijavu poslali 01.12 i za one koji su se prijavili 15.12)
- Sliku pošaljite sa sledećim podacima ( Ime i prezime, e-mail, Mesto stanovanja, Poštanski broj, Tačna adresa – ulica i broj, Mesto  i voda ostvarenog ulova, Vrsta i težina ribe, Tehnika i mamac kojima je ulov ostvaren).Naslov: ZA NAGRADNU IGRU.
- Glasanje će biti putem ankete, koje će se odvijati na Ribolovačkom Portalu Srbije, pri čemu će svako moći da glasa samo jednom, štikliranjem broja slike za koju želi da glasa.
- Šaljite čiste i kvalitetne fotografije, sa punom rezolucijom (min 1024x768px), težine do 5 MB u jpg formatu, napravljene pored vode gde je ulov ostvaren ili u neposrednoj blizini koja oslikava prirodno stanište ribe. Slike sa mrtvim, prljavim, blatnjavim i krvavim ribama, te slike napravljene u dvorištu, kupatilu, garaži, podrumu, na ulici ili bilo kom okruženju koje ne oslikava prirodno stanište ribe, neće biti objavljene, i neće ući u konkurenciju za nagradu. Ovim želimo dodatno promovisati C&R ribolov i zaštitu ribljeg fonda. Veličina ribe nije presudna.

DOBITNICI:

- Biće nagrađeno ukupno 10 učesnika, čije fotografije imaju najviše glasova publike.
- Prva dva mesta i ujedno glavne nagrade određuje dvočlani žiri, koga čine po jedan član generalnog sponzora i organizatora nagradne igre, a koji moraju biti iz TOP 10 izabranih od strane publike. U slučaju pojave još kojeg velikog sponzora, dodeljuje mu se uloga žirija.
-  Pozicije od 3 do 10 mesta se određuju hronološki na osnovu broja glasova publike.

NAGRADNI FOND I NAGRADE:

- Nagradni fond ove nagradne igre je minimum 300 evra ( a može biti i veći u zavisnosti od priliva sponzora tokom trajanja nagradne igre), a nagrade će biti podeljene u robnoj protivvrednosti  kompanije Masterbih, ribolovačkog pribora ostalih proizvođača, kao i reklamnog materijala Ribolovačkog Portala Srbije.

- 1. mesto (nagrada žirija) osvaja Masterbih proizvode u vrednosti od minimum 100 eura, plus reklamni materijal Ribolovačkog Portala Srbije, kao i ribolovački pribor ostalih proizvođača.
- 2. mesto (nagrada žirija) osvaja Masterbih proizvode u vrednosti od minimum 50 eura, plus reklamni materijal Ribolovačkog Portala Srbije, kao i ribolovački pribor ostalih proizvođača.
- 3-10 mesto (nagrade publike) osvajaju Masterbih proizvode u vrednosti od minimum 10 eura, plus reklamni materijal Ribolovačkog Portala Srbije, kao i ribolovački pribor ostalih proizvođača.

NAPOMENA:
Vrednost nagrada je izražena u novčanoj protivvrednosti, jer želimo da nakon završetka nagradne igre i objavljivanja pobednika, istim dodelimo nagrade na osnovu ulova koji su ostvarili i tehnike koju su pri tom koristili, kako bi im nagrada bila adekvatna tehnici kojom pecaju i tako bila od pune koristi. Dakle, da nagrađenima stigne prava nagrada za njih.

SREĆNO I BISTRO I U 2014. GODINI !!!

 sm110

 

Greška u bazi podataka

Molim vas pokušajte ponovo. Ako ponovo vidite ovu grešku, prijavite grešku administratoru.