Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/ribolovc/public_html/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/ribolovc/public_html/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/ribolovc/public_html/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3
Novogodišnja nagradna igra 2015

Autor Tema: Novogodišnja nagradna igra 2015  (Pročitano 3236 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Karlitto

 • Ribolovački Forum Srbije
 • Administrator
 • *****
 • Thank You
 • -Given: 7
 • -Receive: 0
 • Poruke: 828
 • Popularnost: 50
 • Pol: Muškarac
 • Ribolovački Forum Srbije
 • Referrals: 6
  • Riboloački Portal Srbije
Novogodišnja nagradna igra 2015
« poslato: 03 Decembar 2015, 03:37:07 »
Poštovane kolege članovi foruma, dragi prijatelji i ljubitelji Ribolovačkog Portala Srbije u celini, svi ljubitelji ribolova,

evo nas na kraju još jedne kalendarske godine. Decembar je mesec – period kada sve nas “drma” novogodišnja groznica i pretpraznično (novogodišnje) raspoloženje. Decembar je mesec – mesec darivanja. Decembar je mesec – vreme za, sada već tradicionalnu, Novogodišnju nagradnu igru, koju u ovo vreme organizuje Ribolovački Portal Srbije već par godina unazad.

Dakle, kao i prethodne dve godine, 2013. i 2014. i ove smo za vas organizovali nagradnu igru, kojom ćemo obradovati ČAK DESET kolega, od ukupnog broja koji su prijavili učešće, a čije prijave budu validne.

Propozicije iste, cilj isti, nagradni fond veći. Najveći do sada !

Po tome se, bez lažne skromnosti, izdvajamo u sam vrh – kada su ribolovačke nagradne igre u Srbiji u pitanju. I po vrednosti nagradnog fonda, i po broju nagrađenih kolega (učesnika).

Naime, zahvaljujući našim prijateljima, sponzorima ove nagradne igre, obezbedili smo nagradni fond od čak 350 evra, i zagarantovanu nagradu za pobednika od 100 evra. To je ono što je zagarantovano. Nagradni fond može biti samo veći, a nagrade samo vrednije i brojnije od ovoga, u zavisnosti, pre svega od toga,  da li će se tokom trajanja nagradne igre pojavi još koji sponzor.

Generalnog sponzora već imamo, i to mesto je rezervisano za firmu Sportfisher iz Jagodine. Pored  generalnog, veliki doprinos ovoj nagradnoj igri dali su i preostala dva sponzora a to su, firma Gold Fish iz Leskovca, koja se bavi prodajom ribolovačkog materijala i opreme, i glavni urednik Ribolovačkog Foruma Srbije (koji je sastavni deo Ribolovačkog Portala Srbije) – Nikola Cvetković, veliki prijatelj našeg portala, i još veći – moj lični prijatelj, koji evo, drugu godinu zaredom, pokazuje veliku privrženost radu i izgradnji Ribolovačkog Portala, tako što, između svega ostalog, daje i svoj lični doprinos u kreiranju nagradnog fonda koji je namenjen nagradnoj igri.

http://imageshack.com/a/img903/9846/kVowmm.png
Klik na sliku za punu veličinu

Dakle, skoro pa sve isto kao prošle godine, izuzev smene na čelu generalnog sponzorstva. A tim koji pobeđuje ne treba menjati, kao ni taktiku kojom se to ostvaruje, zar ne? Samo ga treba konstantno jačati i graditi novim, što kvalitetnijim, ljudima. Mi upravo to činimo. I nemamo nameru od toga odusta(ja)ti. Naprotiv, drago nam je da smo iz godine u godinu sve veći, a sa nama i ova nagradna igra. Kao organizatoru, izuzetno nam je drago što nema ni jednu mrlju (kako to zna da bude na ovim prostorima – a pogotovo u oblasti ribolova) niti primedbu – kako od strane sponzora, tako ni od strane učesnika, što je za nas – najbitnije. Zato, jer je sve javno i transparentno od momenta kada nagradna igra krene, preko glasanja, pa sve do isporuke nagrada. Naravno, ko gubi ima pravo da se ljuti, ali tu su uvek pravila da podsete na propozicije, i činjenicu da je ovo, ipak, samo igra koja treba svima da donese srećan i vedar završetak godine.

A kompletna pravila, propozicije i sve detalje vezane za prijavljivanje, možete videti na našem web portalu na stranici gde je zvanična najava nagradne igre.
To je na linku ispod:

http://www.ribolov.co.rs/novogodisnja-nagradna-igra-2015/

Hrabro i srećno !
 

Greška u bazi podataka

Molim vas pokušajte ponovo. Ako ponovo vidite ovu grešku, prijavite grešku administratoru.