Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/ribolovc/public_html/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/ribolovc/public_html/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/ribolovc/public_html/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3
Novogodišnja nagradna igra 2014.

Autor Tema: Novogodišnja nagradna igra 2014.  (Pročitano 4059 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Karlitto

 • Ribolovački Forum Srbije
 • Administrator
 • *****
 • Thank You
 • -Given: 7
 • -Receive: 0
 • Poruke: 828
 • Popularnost: 50
 • Pol: Muškarac
 • Ribolovački Forum Srbije
 • Referrals: 6
  • Riboloački Portal Srbije
Novogodišnja nagradna igra 2014.
« poslato: 11 Decembar 2014, 02:16:36 »
Poštovani prijatelji Ribolovačkog Portala Srbije i ljubitelji ribolova,

evo smo na kraju još jedne kalendarske godine. Decembar je mesec – period kada sve nas “drma” novogodišnja groznica i pretpraznično raspoloženje. Decembar je mesec – mesec darivanja.

Iako su ovu godinu, obeležile mnoge stvari koje nemaju mnogo veze sa ribolovom – ali su u ogromnoj meri uticale na ribolov kakav volimo i želimo, i time ovu godinu kotirale visoko na listi najgorih “ribolovačkih” godina, mi i pored toga verujemo, da je u njoj bilo i prijatnih trenutaka – na ili pored vode – za većinu kolega, te da imaju šta da nam  pokažu, što se tiče ulova iz 2014.
Zato, Ribolovački Portal Srbije, ponovo, kao i krajem prošle, 2013. godine – , organizuje novogodišnju nagradnu igru za sve ribolovce u Srbiji, u želji da nagradi 10 najboljih fotografija.
Propozicije i pravila nagradne igre, izuzimajući sponzore, listom ostaju ista kao i prošle godine, jer su se pokazala kao dobra i pravična za sve, te svim potencijalnim učesnicima daju podjednake šanse da se nađu u TOP 10 nagrađenih.

http://imageshack.com/a/img538/1892/ZASoll.jpg

U sledećih nekoliko reda pročitajte pravila i propozicije:

SPONZORI NAGRADNE IGRE:

Organizator i generalni sponzor:
RIBOLOVAČKI PORTAL SRBIJE

Ostali sponzori:
Gold FishLeskovac (Srbija)
As-TechBanja Luka (Bosna i Hercegovina)
Nikola Cvetković - glavni urednik Ribolovačkog Foruma Srbije Leskovac (Srbija)

Medijski sponzori:
Ribolovački Portal Srbije – WEB Portal –  (www.ribolov.co.rs)
Ribolovački Portal Srbije – FB FanPage –  (www.facebook.com/RibolovackiPortalSrbije)
Ribolovački Portal Srbije – FB Grupa –  (www.facebook.com/groups/RibolovackiPortal)
Ribolovački Portal Srbije – FB Profil –  (www.facebook.com/RibolovackiPortalSrbije1)
Ribolovački Forum Srbije –  (www.ribolov.co.rs/forum)
Informativni Portal – SrbijaOnLine – (www.srbijaonline.rs)

Zainteresovani sponzori (pravna ili fizička lica) se mogu javiti sve vreme trajanja nagradne igre, i na taj način uvećavati nagradni fond.

TRAJANJE, PRIJAVA I NAČIN GLASANJA:

– Nagradna igra počinje  10.12.2014.  u 20h, i traje do 31.12.2014. u ponoć.
– Pravo učešća imaju svi sa adresom boravka (ili adresom za slanje nagrada) na teritoriji Srbije.
– Proglašenje pobednika je 03.01.2015. godine u 20h.
– Prijavu i željenu fotografiju sa ulovom šaljete na e-amil info@ribolov.co.rs, od početka nagradne igre  10.12.2014. u 20h, pa sve do 20.12.2014. u ponoć.
– Nakon toga, više neće biti moguće poslati fotografiju i prijaviti učešće.
– 21.12.2014. u 20:00h  počinje glasanje. Ovim se obezbeđuje regularnost glasanja i ista pozicija za sve učesnike kada je glasanje u pitanju ( i za one koji su prijavu poslali 10.12 i za one koji su se prijavili 20.12)
– Fotografiju pošaljite sa sledećim podacima: ( Ime i prezime, e-mail, mesto stanovanja, poštanski broj, tačna adresa – ulica i broj, broj mobilnog telefona, mesto i voda ostvarenog ulova, vrsta i težina ribe, tehnika i mamac kojima je ulov ostvaren). Naslov: ZA NAGRADNU IGRU.
– Glasanje će biti putem ankete, koje će se odvijati na Ribolovačkom Portalu Srbije, pri čemu će svako moći da glasa samo jednom, štikliranjem broja fotografije za koju želi da glasa.
– Šaljite čiste i kvalitetne fotografije, sa punom rezolucijom (min. 1024x768px), težine do 5 MB u jpg formatu, napravljene pored vode gde je ulov ostvaren ili u neposrednoj blizini koja oslikava prirodno stanište ribe. Na slici mora da se vidi i ribolovac (fotografije samo sa ribama bez ribolovca – nemojte slati). Takođe, slike sa mrtvim, prljavim, obešenim i krvavim ribama, te slike napravljene u dvorištu, kupatilu, garaži, podrumu, na ulici ili bilo kom okruženju koje ne oslikava prirodno stanište ribe, neće biti objavljene, i neće ući u konkurenciju za nagradu. Ovim želimo dodatno promovisati C&R ribolov i zaštitu ribljeg fonda.
– Fotografije sa ulovom koje predstvaljaju komercijalni sadržaj, tako što u prvi plan vrše promociju nekog brenda, poput proizvoda, hrane, mamaca, hemije i slično - NISU PRIHVATLJIVE (osim, ako to nisu proizvodi sponzora nagradne igre - KOJI SU JASNO NAZNAČENI U DELU KOJI GOVORI O SPONZORIMA).
Takve fotografije neće biti prihvaćene i prikazane u delu nagradne igre koji je predviđen za glasanje, od 21.12 u 20h do 31.12 u ponoć, a potencijalni učesnik nagradne igre koji takvu fotografiju pošalje, biće o tome obavešten povratnim e-mailom, odmah nakon evidentiranja prijave od strane organizatora.


DOBITNICI:

- Biće nagrađeno ukupno 10 učesnika, čije fotografije imaju najviše glasova publike.
– Prvo mesto, i ujedno glavnu nagradu određuje organizator i generalni sponzor nagradne igre Ribolovački  Portal Srbije, a koji mora biti iz TOP 10 izabranih od strane publike. U slučaju pojave još kojeg velikog sponzora, dodeljuje mu se uloga žirija i mogućnost učestvovanja u odlučivanju pobednika.
–  Pozicije od 2. do 10. mesta se određuju, na osnovu broja glasova publike.

NAGRADNI FOND I NAGRADE:

- Nagradni fond ove nagradne igre je minimum 150 evra ( a može biti i veći u zavisnosti od priliva sponzora tokom trajanja nagradne igre), koji čine ribolovački pribor, kao i reklamni materijal sa motivima Ribolovačkog Portala Srbije.
– 1. mesto (određuje organizator i generalni sponzor iz Top 10 fotografija na osnovu glasova publike) osvaja ribolovački pribor u vrednosti od 100€, plus reklamni materijal sa motivima Ribolovačkog Portala Srbije.
– 2.-10. mesto (nagrade publike) osvajaju utešne nagrade kao zahvalnost  na učešću u nagradnoj igri, i proizvode sa reklamnim motivima Ribolovačkog Portala Srbije.

NAPOMENA:

Vrednost glavne nagrade je izražena u novčanoj protivvrednosti, jer želimo da nakon završetka nagradne igre i objavljivanja pobednika, istom dodelimo nagrade na osnovu ulova koji je ostvaren i tehnike koja je korišćena, kako bi nagrada bila adekvatna tehnici kojom peca, i tako bila od pune koristi. Dakle, da nagrađenom kolegi stigne prava nagrada za njega.

SREĆNO I BISTRO I U 2015. GODINI !!!
 
 sm110
Van mreže Karlitto

 • Ribolovački Forum Srbije
 • Administrator
 • *****
 • Thank You
 • -Given: 7
 • -Receive: 0
 • Poruke: 828
 • Popularnost: 50
 • Pol: Muškarac
 • Ribolovački Forum Srbije
 • Referrals: 6
  • Riboloački Portal Srbije
Odg: Novogodišnja nagradna igra 2014.
« Odgovor #1 poslato: 21 Januar 2015, 02:05:54 »
Poštovane kolege,

evo smo u danu kada su sve nagrade poslate svim nagrađenim učesnicima u Novogodišnjoj nagradnoj igri, koju je i ove (kao i prošle) godine organizovao Ribolovački Portal Srbije.

Obzirom da je Januar mesec, a pogotovo njegova prva polovina, period godine sa dosta neradnih dana, tako je i isporuka nagrada, sasvim logično, sprovedena u drugoj polovini meseca, tačnije kada je uopšte bilo moguće naručiti (i ne čekati po par dana na isporuku) proizvode koji su podeljeni.

Jednostavno, distributeri i prodavci nisu vršili isporuku po uobičajenom režimu, tokom novogodišnjih i božićnih praznika (ili nedovoljno za sve artikle), a mi ni jedan deo nagradnog fonda nismo naručivali i skladištili pre okončanja nagradne igre, i pre saznanja ko su dobitnici, i šta im je (shodno ostvarenom ulovu koji su prijavili) zaista potrebno. Takođe, treba napomenuti i to, da je po istom principu, trebalo sačekati i dopremanje dela nagrada koje su darovali naši sponzori.

Dakle, nagrade su danas poslate svim učesnicima koji su nagrađeni, pa u toku sutrašnjeg dana, a najkasnije u roku od 48h očekujte isporuku na Vašu kućnu adresu, od strane PostExpresa.

Svakome, od nagrađenih učesnika, je poslat e-mail (kako je i navedeno gore u tekstu po okončanju nagradne igre), sa obaveštenjem i brojem pošiljke, čiji status mogu da prate na OVOM LINKU. Samo je potrebno prekopirati ili upisati broj pošiljke u polju predviđenom za to ( u formi PE123456789RS).

Zaista nam je drago da su učestvovale kolege iz cele Srbije zajedno sa Kosovom i Metohijom. Pa su tako i nagrade otišle u sve delove naše zemlje: Kragujevac, Apatin, Smederevo, Kosovska Mitrovica, Sremska Mitrovica, Gornji Milanovac, Novi Sad, Smederevska palanka, Zrenjanin, pa ponovo Sremska mitrovica. Jedino nismo sigurni koliko će dugo paket sa nagradom putovati do kolege Vladimira Zukića u Kosovskoj Mitrovici, ali i on ima broj svog paketa, pa na ovom linku može da prati “put pošiljke” u svakom trenutku dok ne stigne do njega u Kosovskoj Mitrovici.

U četvrtak, 22.01.2015. godine biće objavljena i galerija sa fotografijama celog nagradnog fonda, kako utešnih nagrada – tako i glavne premije. Razlog, jer želimo da nagrade svima najpre stignu, pa da onda budu objavljene – zbog faktora iznenađenja (smatramo da je tako zanimljivije :-) ). A očekujemo da će se to (isporuka) desiti tokom sutrašnjeg dana – u sredu 21.01.2015. (izuzev paketa kolege iz Kosovske Mitrovice, za koju ne znamo koji je režim i dinamika isporuke).

Uz veliku zahvalnost na učešću u nagradnoj igri svim učesnicima, potom, čestitke svim dobitnicima na plasmanu u TOP 10 na osnovu glasova publike u drugom delu nagradne igre, a posebne čestitke pobedniku po odluci organizatora nagradne igre (koja se, eto slučaja, poklapa sa odlukom publike) – kolegi Saši Daniloviću, i osvajanju premije – ribolovačkog priboru u vrednosti od nešto više od 100€, u ime ovogodišnjih sponzora koji su gore navedeni, potom, organizatora i generalnog sponzora nagradne igre – Ribolovačkog Portala Srbije, i u svoje lični ime, želim Vam zdravu i uspešnu predstojeću 2015. godinu, sa puno ulova. Naravno, da na pravi način iskoristite svoju zasluženu nagradu, pa da se krajem godine ponovo vidimo u novoj Novogodnišnjoj nagradnoj igri sa novim lepim ulovima i kvalitetnim fotografijama – vrednim takmičenja.

Srdačan pozdrav,
Nikola Jovanović
glavni urednik

Van mreže Karlitto

 • Ribolovački Forum Srbije
 • Administrator
 • *****
 • Thank You
 • -Given: 7
 • -Receive: 0
 • Poruke: 828
 • Popularnost: 50
 • Pol: Muškarac
 • Ribolovački Forum Srbije
 • Referrals: 6
  • Riboloački Portal Srbije
Odg: Novogodišnja nagradna igra 2014.
« Odgovor #2 poslato: 25 Januar 2015, 13:38:25 »
Nagrade poslate i stigle do dobitnika. A evo i nagradnog fonda i kako su nagrade raspoređene. LINK

Do naredne nagradne igre - BISTRO  ;)

 

Greška u bazi podataka

Molim vas pokušajte ponovo. Ako ponovo vidite ovu grešku, prijavite grešku administratoru.