Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/ribolovc/public_html/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/ribolovc/public_html/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/ribolovc/public_html/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3
Dip

Autor Tema: Dip  (Pročitano 6537 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Sanadac

  • Karašlija
  • **
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • Poruke: 77
  • Popularnost: 10
  • Pol: Muškarac
  • Sanad- pored Tise
  • Referrals: 0
Dip
« poslato: 29 Januar 2013, 23:42:29 »
Koje dipove koristite ... sm24
Dip mora imati neku bazu...u dip dobro dođu i neki bait boosteri koji sluze kao razrijeđivaci i kao konzervatori dipa...a   base  u dipu sacinjava najvise do 60%...
Evo jedan ..pa ko hoce moze da ga napravi :D
2 ml shelfish
1 ml secret
1 ml monster crab
5 kapi mullbery sve od R.H
1-2 ml talin ili candy sweetner ili supena kasika soli(morske)
15 ml marineamino




Van mreže Fikus

  • VIP
  • *****
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 4
  • Poruke: 334
  • Popularnost: 30
  • Pol: Muškarac
  • In contactu cum auro homo amisso mente ! ! !
  • Referrals: 3
    • Svet Zivotinja
Odg: Dip
« Odgovor #1 poslato: 30 Januar 2013, 00:43:01 »
Iskreno nisam koristio nikakve dipove, ali ovaj me primljuje, tako da cu, kad se budem bacio malo aktivnije na sarana da napravim... Hvala za recept...  hi:

Van mreže bane76

  • Kederaš
  • *
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • Poruke: 15
  • Popularnost: 0
  • Pol: Muškarac
  • Referrals: 0
Odg: Dip
« Odgovor #2 poslato: 01 Novembar 2014, 19:40:56 »
neka moja zapazanja oko dipova :leti kad je voda topla na posip slanih boila (da bi oslobodili kiseonik pri dnu) koristijo sam slatke dipove i davali su bolje rezultate od slanih kao i od neutralnih dipova sa istim aromama .
leti dipovi mogu da budu gusci i kao osnovu mogu se koristiti sirup za bombone ,propilen glikol ,melasa, itd.a zimi kad je voda xladna osnova mora da bude drugacija ,to jest baza mora da se siri u hladnoj vodi .alkohol,ili ulja koja se lako oslobadjaju u hladnoj vodi .
sta treba da sadrzi dip:
- osnova ili nosac 60%
- aroma 2-7%
- amino kiseline 20-30%
- sladilo -ili so 1-2%
- alkohol do 2%
- betain oko 5%

-

 

Greška u bazi podataka

Molim vas pokušajte ponovo. Ako ponovo vidite ovu grešku, prijavite grešku administratoru.