eXTReMe Tracker
Bosutski KUP odložen po treći put

Bosutski KUP odložen po treći put

By on 27/11/2013

PROTESTNO PISMO POKRETA BOSUT POVODOM OPSTRUKCIJE BOSUTSKOG KUPA OD STRANE RIBOLOVAČKOG SAVEZA VOJVODINE

Bosutski kup odložen po treći put

Bosutski KUP odložen po treći put

Tradicionalno takmičenje u varaličarenju „Bosutski kup“ koje je trebalo biti održano u subotu, 30.11.2013.godine, po treći put biće u znaku protesta. Na zahtev za održavanje takmičenja koji je poslat Ribolovačkom savezu Vojvodine, odgovor je bio pun neprihvatljivih i nerealnih uslova za pokret Bosut i sve prijavljene takmičare.

Neprihvatljivo je da jedna nevladina organizacija koja je od izuzetnog značaja za zaštitu životne sredine i zaštitu reke Bosut, mora da plati naknadu za održavanje takmičenja i da bude uslovljena da svi takmičare obavezno imaju dozvole za pecanje Ribolovačkog saveza Vojvodine, pa čak i oni koji dolaze iz nama susednih država.

Iz tog razloga, u subotu će se održati po treći put protestno okupljanje u prostorijama pokreta za zaštitu i negovanje reke Bosut, sa početkom u 12 časova. Za sve takmičare i goste biće obezbeđeni doručak, ručak ( roštilj i kotlić) i piće.

A kako bi ceo događaj zaista protekao u znaku Bosutskog kupa, biće organizovane pecaroške igre, a onima koji budu najbolji u njima, biće dodeljeni pehari pokreta za zaštitu i negovanje reke Bosut.

“Da se nikog i ničega ne plašimo vidi se iz nasih reakcija, a tek će se videti u subotu !!! Svi zajedno za BOSUT!!! Vidimo se…” , poručio je predsednik pokreta Bosut, gospodin Dejan Bulatović, u svom stilu na FB Profilu ove nevladine organizacije.

Podsetimo, pre par meseci, gospodin Bulatović se i sam susreo sa pretnjama smrću, o čemu je Ribolovački Portal Srbije takođe izveštavao.

Izvor: Informativna služba pokreta za zaštitu i negovanje reke Bosut

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Ukoliko još niste lajkovali stranicu Ribolovačkog Portala Srbije na Facebooku potražite nas OVDE.
Postanite član grupe Ribolovački Portal Srbije ,na Facebooku, i učestvujte u konstruktivnim diskusijama o ribolovu.
Ukoliko ne pratite Ribolovački Portal Srbije na Twitteru, potražite nas @RibolovSrbija.

Ribolovački Portal Srbije

About Ribolovački Portal Srbije

Ribolovački Portal Srbije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook